Koronavirus (COVID-19)
Detaljnije
Za Hemofarm je već 60 godina naša misija - vaše zdravlje i tako se ponašamo i sada, pred novim izazovom koji je pred nas, kao i pred ceo svet, donela pandemija korona virusa – COVID 19.
Detaljnije
Za nas su pacijenti uvek na prvom mestu, zbog čega činimo sve da građane opskrbimo dovoljnom količinom lekova i u ovim vremenima, poštujući najstrože mere predostrožnosti i zaštite i naših zaposlenih i svih korisnika.
Detaljnije
Naš strogi sistem upravljanja kvalitetom osigurava bezbednost, kvalitet i efikasnost svih naših lekova u svakom trenutku, a posebne, striktne mere zaštite – sve naše zaposlene koji rade u proizvodnji.
Detaljnije
Poslujte sa nama
Hemofarm je najveći izvoznik lekova u Srbiji i od 2006. godine član STADA grupe - jedne od najvećih farmaceutskih grupacija na svetu.
Društveno odgovorno poslovanje
Društveno odgovorno poslovanje je sastavni deo poslovanja naše kompanije i podrazumeva davanje za opšte dobro, efikasno korišćenje resursa i volonterski rad. Samo kroz aktivnosti Fondacije Hemofarm podržano je više od 2000 projekata u vrednosti od 12,5 miliona evra.
Naši proizvodi
Vrhunski kvalitet i dostupnost prepoznatljive su karakteristike Hemofarmovih proizvoda.
Naše ključne vrednosti objedinjuje korporativni slogan: SVAKO DOBRO! To je naša želja svima da imaju dobro zdravlje i lepo raspoloženje.

dr Ronald Seeliger, generalni direktor
HEMOFARM A.D.
Beogradski put bb, 26300 Vršac
tel.: +381 13 803 100

Poslovni centar Hemofarm A.D.
Prote Mateje 70, 11000 Beograd
tel.: +381 11 381 1200

svakodobro@hemofarm.com