19. jun 2018.
Superbrands nagrada za Hemofarmov Probiotic
Kompanija Hemofarma dobitnik je priznanja „Superbrands Srbija 2017-2018“ u kategoriji farmaceutskih proizvoda za brend Probiotic.
Na svečanoj dodeli priznanja koja je 19. juna po četvrti put organizovana u Beogradu, predstavljeni su laureati u 35 kategorija. Nagrade su dodeljene kompanijama koje rade po najvišim svetskim standardima i društveno su odgovorne, a u procesu izbora posmatrano je 2.600 preduzeća iz Srbije. Izbor laureata izvršen je kombinovanjem glasova Stručnog saveta za Superbrendove i glasova dobijenih na osnovu ankete javnog mnenja.
Na ceremoniji uručenja nagrada, predsednik Stručnog saveta Superbrends Srbija Toplica Spasojević naglasio je da program Superbrends postoji u skoro 90 zemalja sveta i da je cilj analitički pristup u analizi brendova na nacionalnim tržištima. Prema njegovim rečima, status superbrenda predstavlja pouzdan putokaz potrošačima, jer su kriterijumi za njegovo dobijanje u ovom slučaju zasnovani na dugogodišnjoj doslednosti i pouzdanosti brenda, prepoznatljivosti i ugledu, kao i na korporativnoj odgovornosti.

Superbrands je nastao 1994. godine u Velikoj Britaniji i predstavlja vodeću svetsku platformu za promociju brendova.

O proizvodu Probiotic


Na srpskom tržištu Probiotic se pojavio 2003. godine i u kratkom vremenu postao je najprodavaniji među preparatima koji sadrže probiotske bakterije. Probiotik danas ima tržišni udeo od 26 odsto gledajući celokupno tržište probiotskih preparata u Srbiji. Ukoliko tome dodamo Probiotik Forte i Probiokid Immuno/Probiodrops, 43 odsto domaćeg tržišta pripada upravo probiotskim preparatima kompanije Hemofarm.

03. septembar 2018.
Peter Goldschmidt (Peter Goldšmit) nasleđuje Claudia Albrechta na mestu generalnog direktora STADA grupe
Peter Goldschmidt (Peter Goldšmit) nasleđuje Claudia Albrechta na mestu generalnog direktora STADA grupe
11. jul 2018.
Hemomont otvorio novi pogon "Snup" u Podgorici
Hemomont otvorio novi pogon
28. jun 2018.
Strateško proširenje OTC portfolija se nastavlja
Strateško proširenje OTC portfolija se nastavlja
Hemofarm A.D.
Beogradski put bb, 26300 Vršac, Srbija
tel +381 13 803 100, fax +381 13 803 100
Pratite nas: