27. mart 2019.
Delegacija Udruženja nemačke privrede za istočnu Evropu u poseti Hemomontu
U okviru višednevne zvanične posete Crnoj Gori, delegacija Udruženja nemačke privrede za istočnu Evropu (German Eastern Business Association) već prvog dana svog boravka u crnogorskoj prestonici posetila je Hemomont, obišla pogon za proizvodnju SNUP-a i razgovarala sa rukovodstvom kompanije.

Poslovnu delegaciju koju je predvodio direktor Udruženja Mihael Harms, činili su predstavnici nemačkih kompanija i zvaničnih institucija. Velika grupa poslovnih ljudi iz Nemačke u poseti je Crnoj Gori u periodu od 27. do 29. marta sa zadatkom da razgovara sa predstavnicima Vlade i kompanija koje u njoj posluju o ekonomskoj situaciji i perspektivi nemačko-crnogorske ekonomske saradnje.

Ovom prilikom generalni direktor Hemofarma Ronald Zeliger imao je dvojaku ulogu: kao predsednik Nemačko-srpske privredne komore pod čijom ingerencijom se nalaze i druga tržišta u regionu, bio je član ove delegacije, dok je tokom popodnevnog dela posete zajedno sa rukovodstvom Hemomonta imao i ulogu domaćina.

Snežana Perović, Tanja Vidić i Filip Trajković u ime Hemomonta, zajedno sa generalnim direktorom Hemofarma, predstavili su članovima delegacije poslovanje i rezultate Hemomonta, a posebno zadovoljstvo pričinio je obilazak pogona za proizvodnju sterilnih nazalnih sprejova SNUP. Kako većina članova ove delegacije do sada nije imala priliku da uživo prati proizvodnju lekova i preparata, posebno ne u sterilnim uslovima, momenti od pripreme za ulazak u pogon, suočavanja sa hladnom komorom, uvidom u proces sterilizacije, punjenja do pakovanja speja, izazvali su veliku pažnju gostiju.

Obilazak pogona SNUP-a završen je posetom mobile rac skladištu sa 2.600 paletnih mesta, nakon čega je usledio i jednočasovni sastanak članova delegacije sa domaćinima. Ovom prilikom razgovarano je o poslovnim rezultatima kompanije, dosadašnjim investicijama i planovima za naredni period, kao i o standardima koje jedna farmaceutska kompanija treba da postigne kako bi izvozila na tržište EU.

31. maj 2019.
Hemofarm obeležio 59 godina uspešnog poslovanja
15. maj 2019.
Zdravstveni izveštaj STADA grupe za 2019.
01. mart 2019.
Proslavili smo 25. rođendan pogona antibiotika u Dubovcu
Hemofarm A.D.
Beogradski put bb, 26300 Vršac, Srbija
tel +381 13 803 100, fax +381 13 803 100
Pratite nas: