Svako dobro - Jubilarni 10. jesenji Festival zdravlja
22. septembar 2014.
Pod sloganom Svako dobro, jubilarni, 10. Jesenji festival zdravlja, biće održan 25. i 26. septembra u beogradskom Domu omladine. Manifestacija koja ima za cilj da građane Srbije informiše i edukuje o značaju brige o očuvanju zdravlja, okupiće predstavnike domova zdravlja, privatnih ordinacija, bolnica i apoteka, farmaceutskih kuća, fitnesa, wellnes i banjskih centara. 

Festival podržavaju Ministarstvo zdravlja Vlade Srbije, ALIMS, OKS, Lekarska komora Srbije i druge značajne institucije, a Hemofarm će, tokom manifestacije, imati mobilnu ordinaciju, gde će građanima na raspolaganju biti vrhunski kardiolozi za konsultacije, savete i tumačenje kardioloških nalaza.

Pored konsultacija, u petak, 26. septembra, od 18h, Hemofarm je organizovao i besplatno predavanje za građanstvo na temu kardioloških problema, dijagnostike i prevencije koje će održati eminentni stručnjaci u ovoj oblasti. 


„Imajući u vidu alarmantnu činjenicu da je Srbija u samom vrhu zemalja po smrtnosti od srčanih oboljenja, Hemofarm je akcenat na manifestaciji stavio upravo na temu preventive ovih oboljenja. Hemofarm je ove godine na tržište Srbije lansirao Midol 100, preparat namenjen prevenciji kardioloških oboljenja kao što su srčani infarkt i oboljenja krvnih sudova. Pozivamo predstavnike svih generacija da prisustvuju predavanju, ali i da na našem štandu Midol 100 u holu Doma omladine, uz lekarske savete i konsultativne preglede, dobiju najbolje smernice za očuvanje i unapređenje svog zdravlja. Kao društveno odgovorna kompanija Hemofarm će nastaviti da kroz podršku i inicijativu aktivnosti posvećenih preventivi, ali i svojim kvalitetnim a dostupnim proizvodima, nastaviti da doprinosi unapređenju opšteg zdravlja stanovništva, celokupnog zdravstvenog sistema i kvaliteta života“, rekao je na konferenciji za medije mr dr Nenad Burazor, produkt menadžer u Hemofarmu.

Paralelno sa nacionalnom kampanjom posvećenoj podršci porodica sa decom Hemofarm Fondacije i UNICEF-a, Hemofarm je na 10. Festivalu zdravlja sponzor zdravlja porodice. Ulaz na manifestaciju je besplatan, a sve neophodne informacije o učešću Hemofarma na Festivalu mogu se dobiti na štandu Midol 100. Više informacija o kompletnom programu i samom Festivalu možete videti na www.festival-zdravlja.com.
HEMOFARM A.D.
Beogradski put bb, 26300 Vršac
tel.: +381 13 803 100

Poslovni centar Hemofarm A.D.
Prote Mateje 70, 11000 Beograd
tel.: +381 11 381 1200

svakodobro@hemofarm.com