Nastavak uspešne saradnje sa Hemofarmom
03. april 2011.
Generalni direktor i predsednik upravnog odbora Hemofarma Volfram Hajniš, član UO Hemofarma Marko Milojević i Gordana Lazić Velovan, PR menadžer kompanije bili su danas gosti glavnih i odgovornih urednika i direktora medijskih kuća okupljenih oko Asocijacije medija.

Prvu posetu sedištu Asocijacije medija gospodin Hajniš je iskoristio da prisutne detaljno informiše o trenutnim poslovnim aktivnostima Hemofarma, prognozama i planovima za 2011. godinu ali i o problemima sa kojima se farmaceutska industrija susreće poslujući na srpskom tržištu. Gospodin Hajniš je izrazio uverenje da će mediji sistematski i sa posebnom pažnjom pisati o problemima sa kojima se industrija pa i Hemofarm susreću sa ciljem da se problemi brzo i efikasno rešavaju u kontekstu permanentne snabdevenosti srpskog tržišta odgovarajućim lekovima.

Posebno mesto u razgovorima bilo je posvećeno marketinškim planovima Hemofarma u 2011. godini i unapređenju saradnje sa medijskim kućama na tom planu. Višegodišnja uspešna saradnja Hemofarma i Asocijacije medija se nastavlja na obostrano zadovoljstvo.
HEMOFARM A.D.
Beogradski put bb, 26300 Vršac
tel.: +381 13 803 100

Poslovni centar Hemofarm A.D.
Prote Mateje 70, 11000 Beograd
tel.: +381 11 381 1200

svakodobro@hemofarm.com