38. rođendan Hemofarm Šabac
10. novembar 2014.
Tradicionalnim aktivnostima - prijemom penzionera, uručenjem nagrada za stalnost i koktelom za menadžment i lokalnu samoupravu, Hemofarm Šabac obeležio je 38 godina rasta i razvoja. Generalni direktor Hemofarma, Ronald Seeliger i direktor Hemofarm d.o.o. Šabac Dragan Tošić, uručili su povelje koleginicama i kolegama koje su u kompaniji obeležile jubilej rada a kojih je bilo 63.

„Izuzetno mi je zadovoljstvo da vam čestitam Dan firme i zahvalim za doprinos razvoju Hemofarma i STADA grupe, kao i za angažovanje, odgovornost i posvećenost očuvanju proizvodnog kompleksa tokom majskih poplava. Hemofarm Šabac je veoma značajan za Hemofarm i STADA grupu, što možda najbolje ilustruje sve veći transfer STADA proizvoda i investicije koje su samo ove godine iznosile od oko četiri miliona evra. Drago mi je što ćemo ove godine završiti statusnu promenu i formalno pripajanje šabačkog kompleksa Hemofarmu što je inicirano sa ciljem da dobije još značajniju ulogu u okviru Hemofarma i STADA grupe“, rekao je, između ostalog Ronald Seeliger, generalni direktor Hemofarma.

Obeležavanju 38 godina šabačkog kompleksa, pored generalnog direktora, prisustvovao je i menadžment Hemofarma: Sonja Pejović, direktorka Tehničkih operacija, Sanda Savić, direktorka korporativnih poslova i komunikacija, Dejan Ivanović, direktor proizvodnje, Milan Smoljanović, direktor Sektora opštih poslova, Monika Ostojić, menadžer skladišnog poslovanja… Pre koktela za menadžment i predstavnike lokalne samouprave, generalni direktor Hemofarma Ronald Seeliger je bio gost gradonačelnika Šapca Nebojše Zelenovića u Gradskoj kući, a prvi čovek Šapca je, naravno, bio gost naše kompanije čestitajući zaposlenima Dan firme.
HEMOFARM A.D.
Beogradski put bb, 26300 Vršac
tel.: +381 13 803 100

Poslovni centar Hemofarm A.D.
Prote Mateje 70, 11000 Beograd
tel.: +381 11 381 1200

svakodobro@hemofarm.com