09. februar 2015.
Hemofarmu priznanje „TOP SERBIAN BRANDS“
Po izboru građana Srbije, Hemofarm je dobitnik priznanja Top Serbian Brands za 2014. godinu kao najbolji korporativni brend u kategoriji farmacije.

Ovo prestižno priznanje dodeljuje se u organizaciji portala www.bestofserbia.rs i ekskluzivnog časopisa Top Serbian brands koji izlazi u saradnji sa Privrednom komorom Srbije i Agencijom za strana ulaganja i promociju izvoza Republike Srbije (SIEPA) na osnovu glasova građana Srbije.

Veoma nam je drago što su građani prepoznali kvalitet naših proizvoda i našu konstantnu brigu o zdravlju ljudi. Zato mi u Hemofarmu ovu nagradu posebno vrednujemo jer nas obavezuje da budemo još bolji u budućnosti kada je reč o kvalitetu i dostupnosti naših proizvoda“, istakla je Sanda Savić, direktorka korporativnih poslova i komunikacija Hemofarma.

Nakon nagrada „Najbolje iz Srbije“ i „Superbrands“, koje je Hemofarm dobio u kategoriji farmaceutske industrije, ova nagrada je još jedna potvrda da je pacijent u fokusu našeg poslovanja i da smo mi kompanija koja brine o zdravlju građana i unapređuje kvalitet života svakog pojedinca kroz vrhunske proizvode, ali i kroz humanitarni rad u okviru svoje Fondacije.

Glavni uslovi za dobitnike nagrada su prepoznatljivost brenda, vrhunski kvalitet, zadovoljstvo potrošača, odličnost i poslovni rezultati.

05. septembar 2019.
Štada ostvarila snažne rezultate u prvoj polovini 2019.
31. maj 2019.
Hemofarm obeležio 59 godina uspešnog poslovanja
15. maj 2019.
Zdravstveni izveštaj STADA grupe za 2019.
Hemofarm A.D.
Beogradski put bb, 26300 Vršac, Srbija
tel +381 13 803 100, fax +381 13 803 100
Pratite nas: