Hemofarm i "Magnetrans" na polumaratonu u Kragujevcu
06. oktobar 2015.
Treći kragujevački polumaraton, ujedno i prvenstvo Srbije u ovoj disciplini, organizovan je 4. oktobra uz podršku Hemofarma. 

U konkurenciji rekordnih 410 tamičara, među kojima više od 60 profesionalnih maratonaca, nakon istrčanih 21,1km, šampionske titule poneli su Olivera Jevtić u ženskoj i svetski prvak, Kenijac Stenli Kipruti u muškoj konkurenciji. Na kraju pobedničke trke, Olivera i Stenli su popili i „Magnetrans“, proizvod koji su na cilju dobili svi učesnici kragujevačke manifestacije, a pobednici i u peharima.


Naš kolega iz Tima za maloprodaju, Momčilo Vukajlović, nije uspeo da istrči kompletnu deonicu, ali je sjajno odradio drugi deo posla – promociju Magnetransa i Hemofarma.

Hemofarm je odgovorna kompanija posvećena zdravlju. Sa zadovoljstvom smo pomogli predstavnicima Kragujevačkog polumaratona da kvalitetno organizuju ovu značajnu manifestaciju, svojevrsnu afirmaciju sporta i zdravih životnih navika. Nakon Beogradskog maratona, Hemofarm je i u Kragujevcu na licu mesta reprezentovao opredeljenost da svojim kvalitetnim proizvodima, ali i aktivnostima, kontinuirano doprinosi unapređenju i očuvanju zdravlja“, rekao je Zoran Vulović, biznis junit menadžer Hemofarma.

Naredni, četvrti Kragujevački polumaraton, zakazan je za 2. oktobar 2016.

HEMOFARM A.D.
Beogradski put bb, 26300 Vršac
tel.: +381 13 803 100

Poslovni centar Hemofarm A.D.
Prote Mateje 70, 11000 Beograd
tel.: +381 11 381 1200

svakodobro@hemofarm.com